A kategóriában található bejegyzések: 1
Mutatott bejegyzések: 1-1

Sorbarendezés: Dátum szerint

Czinege László - TextilPont webáruház Gondolom, mindeközben Pesten ugyanúgy beszereztétek és feltöltöttétek a webáruházba az új termékeket, raktároztatok, vágtatok, dobozoltatok, a megrendeléseket hibátlanul teljesítettétek – és a csomagok „keringtek, szálltak a magosba”.

Tulajdonképpen nem. Én ugyanis reggel eljöttem Dányba, ellenőriztem a maestrók munkáját. Vitáznom, néha veszekedtem is kellett, hogy ne legyen bűn rossz a kivitelezés, hanem csak szimplán rossz. Azért is harcoltam, hogy ne tegyék tönkre legalább a tetőteret, mivel oda jártak fel WC-re a munkások, és képesek lettek volna a falépcsőt és a kerámia járólapot is tönkre vágni, mivel felhordták nagy bakancsukkal a ragadós maltert és a betont.
Ezenkívül elkezdtem a pincefalak és a földszinti helyiségek festését, ami nem volt benne a profi piktorok vállalásában. Ők ugyanis csak a gipszkartonozott felületek glettelését végezték.
Délután minden nap rám telefonált Gabi, hogy idő van. Rohannom kellett Pestre, hogy az elkészült csomagokat a postára vigyem.
Természetesen ilyenkor Murphy törvénye szerint mindenféle akadályozás előfordult. Megtörtént, hogy hazafelé tartva öt sorompót kaptam. Csak Vecsésen háromszor zárták le a sorompót, mire befordultam az Üllői útra.
Gabival rövidesen meg kellett állapodnunk, hogy ez így nem mehet tovább, Dányba kell járnunk mindkettőnknek és közösen elvégezni a számtalan „hulladék” feladatot.  Egyedül ugyanis nem ettem, nem ittam rendesen, folyamatosan csak idegeskedtem és a munka sem haladt megfelelően. Ezután hoztuk meg az időszak legszomorúbb döntését: elküldtünk minden addig leadott rendelést és bezártuk a boltot.
Interjú | Megtekintések száma: 279 | Author: Márkus Míra | Hozzáadta:: miramadam | Dátum: 2022-03-14 | Hozzászólások (0)