16:49
Viszlát, Internet Explorer
A geek mondás szerint az Internet Explorer egy dologra jó, hogy letöltsük vele a Firefox vagy Chrome böngészőt. És valóban, divat lett utálni a Microsoft böngészőjét, annak ellenére, hogy már nem is olyan rossz.
 

A cég azonban bizonyára megelégelte, hogy mik keringenek termékéről a neten, ezért váltanak. Nem kell aggódni, nem szüntetik meg a böngésző fejlesztését, csupán átnevezik. Az egyik Microsoft alkalmazott posztolta a Twitterre, hogy a Windows 10-ben már nem Internet Explorernek fogják hívni a böngészőt. Azt is közölte, hogy nem lesz alapértelmezettnek állítva (még egy jó hír). Az új termék fedőneve "Spartan", szóval egyáltalán nem biztos, hogy egy ilyen nevű ikont kell majd keresnünk a következő verzióban.

Ne számítsunk azonban nagy technológiai fejlődésre, ez inkább csak egy rebranding lesz. Vagyis, ahogy említettük, a korábbi előítéletektől szeretnének megszabadulni. Külsejében sokkal jobban fog hasonlítani a most népszerű Firefox és Chrome böngészőkre. Egyaránt használható lesz majd desktopon és mobilon is. A tervezett bejelentés (sok minden mással együtt) január 21-én lesz, de a boltok polcaira (mármint csak virtuálisan) 2015 őszén kerül fel. A termék átnevezése szuper húzás a cég részéről, mert hiába fejlesztették volna tovább, a neve mindig visszahúzta volna.

Megtekintések száma: 826 | Hozzáadta:: iceman | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
avatar