Gary Illyes - a Google Trend elemzőjeRég nem láttam ennyi hasznos SEO tippet és tanácsot! Péntek délután Gary Illyes két órán keresztül válaszolt a webmesterek kérdéseire a Redditen. Ennek a leiratát olvashatjátok, egy csomó SEO érdekességgel.

Ha esetleg nem lennél képben Gary Illyes a Google Trend elemzője, afféle szóvivő is egyben, dolgozott a Caffeine-n, a Googlebot-on és végig a webes keresés témájával foglalkozott. Most elsősorban a videós és képes keresésekkel foglalkozik a cégen belül.

Az AMA, azaz „Ask Me Anything” egy olyan alkalom, amikor bárki kérdezhet bármit a Redditen két órán keresztül SEO témában.

Ennyi bevezető elég is, lássuk a kérdéseket és a válaszokat!

Href lang

A kérdező azt vetette fel, hogy John Mueller és Gary Illyes egymásnak ellenmondó nyilatkozatokat adott ebben az ügyben, hogy ez befolyásolja-e a rangsorolást.

John Mueller közbetrollkodott, hogy szándékosan csinálnak ilyet, hogy megnézzék figyelünk-e, majd Gary Illyes komolyra fordította a szót.

 

Elmondta, hogy direkt módon nem befolyásolja a rangsorolást, de célzottabb látogatókat hoz a weboldaladra. Tegyük fel, hogy valaki Spanyolországból spanyol nyelven keres rá egy cégnévre. Az A aloldalad en-EN beállítású, ... Tovább »

Megtekintések száma: 805 | Hozzáadta: miramadam | Dátum: 2019-11-20 | Hozzászólások (0)