Kiss D Ferenc Fülöp-szigeteki pszi-sebész terapeuta alternatív kezelései
http://www.pszisebesz.hu2015-06-10, 12:43
A pszi-sebészeti kezeléssel az energetikai testünk és a lélek egészségessé válik, megszűnik a betegség fizikai testünkben történő kivetülése. Felszívódnak a rákos daganatok, polipok, eltávoznak a testből a toxikus anyagok, kitisztulnak a szervezetünkből és még sorolhatnám, mi minden pozitív változásokon keresztül megy ezek után át a fizikai testünk. Kiemelnék néhány betegséget, melyeket kiválóan és gyors eredménnyel tudunk kezelni: Vastagbélgyulladás, kismedencei gyulladás, depresszió, pánikbetegség, migrén, menstruációs panaszok, köztes vérzések, prosztatagyulladás, rákbetegségek, polipok eltávolítása a testből. Ha többet szeretnél megtudni, kérünk, látogass el a kezelhető betegségek és az esettanulmányok oldalakra.
A Fülöp-szigeteki pszi-sebész technika egy regenerálódási folyamatot indít el az egész testben, és így jön létre a teljes gyógyulás.
Látogatók: 618 | Hozzáadta:: kissdferenc | Helyezés: 0.0/0 | Címkék (kulcsszavak): köztes vérzések, kismedencei gyulladás, pánikbetegség, prosztatagyulladás, Vastagbélgyulladás, menstruációs panaszok, rákbetegsége, depresszió, migrén
Összes hozzászólás: 0
avatar