CopyCorner Gyorsnyomda, és Nyomtatványbolt
https://copycorner.hu/2021-12-13, 09:13
A CopyCorner Gyorsnyomda, Papír-Írószer és Nyomtatványbolt széleskörű digitális nyomtatási, és reklámgrafikai szolgáltatásokkal várja Önöket. Üzletünk Budapest egyik forgalmas csomópontjában, a Közvágóhíd szomszédságában lévő TESCO áruház /1097 Budapest Koppány utca 2-4. üzletsorán található. Mind tömegközlekedéssel, mind gépjárművel könnyen, és gyorsan elérhető. Az Önök kényelmét szolgálja, hogy az épület alatt több száz férőhelyes, fedett parkolóház található, amelyben az első 2 óra parkolás díjmentesen vehető igénybe.
Digitális Gyorsnyomdai szolgáltatásaink mellett a kereskedelmi tevékenységünk részeként forgalmazunk papír-írószer termékeket, irodaszereket, üzleti, és ügyviteli nyomtatványokat. A kor szellemének megfelelően, a klasszikus bolti értékesítés mellett ezen termékeink a Papír-Írószer Webshop menüponton belül online is megrendelhetőek.
Látogatók: 29 | Hozzáadta:: imrebak | Helyezés: 0.0/0 | Címkék (kulcsszavak): nyomtatás, spirálozás, fénymásolás, nyomtatványok, papírbolt, irpdaszer
Összes hozzászólás: 0
avatar