Lakástextil méteráru
http://pontbutor.mindenkilapja.hu/2012-05-11, 02:08
Cégünket 2004. 04. 19-én alapítottuk Budapesten, Pont Bútor Kereskedelmi Kft. néven. Fő profilunk induláskor a bútorkereskedelem és a bútortervezés, illetve a bútorgyártás volt. Alaptevékenységünk mellett azonban az akkori üzletünkben is tartottunk lakástextileket.
2007-ben változás történt cégünk működésében, így azóta kizárólag internetes lakástextil kereskedelemmel foglalkozunk, létrehoztuk a Textilpont Lakástextil Webáruházat. 2015. 11. 17-től cégünk új elnevezése: TextilPont Kereskedelmi Kft.
Online textilkereskedésünk az első időben főként a háziasszonyok, kisgyermekes családok, foltvarrók és szabómesterek igényeit célozta meg, de napjainkban már egyre gyakrabban állami szervek, önkormányzatok, jelentős cégek, nevelési- és oktatási intézmények, hagyományőrző csoportok, szállodák, panziók, vendéglők rendeléseit is sikerrel teljesítjük.
Meggyőződésünk, hogy kedvezőtlen feltételek mellett is tartani kell olcsó árainkat, és folytatni gyakori akcióinkat. Mindemellett elhatározásunkká vált, hogy hónapról-hónapra fokozatosan bővülő, minőségi választékkal és kiemelt figyelemmel szolgáljuk ki megrendelőink igényeit. 
Látogatók: 595 | Hozzáadta:: tokio170 | Helyezés: 0.0/0 | Címkék (kulcsszavak): konyhabútor, egyedi bútorok, bútorgyártás, hálószoba bútor, előszobabútor, belsőépítészet, bútortervezés, nappali, fürdőszobabútor, minőségi bútorok
Összes hozzászólás: 0
avatar