Költöztetés Bútorszállítás Budapesten Bútorszereléssel és Fóliázással
Kínálat | 2017-01-16, 08:07
Költöztetés, szállításKöltöztető, bútorszállító cégünk Budapesti, 10 kerületi székhellyel rendelkezik.
Hogy könnyítsük az ön helyzetét és minket válaszon, a költözéséhez költöztető dobozokat biztosítunk, a szövetes bútorok szállításához pedig stretch fóliát.
A ponyvás kisteherautónkkal vállalunk kisebb lakások, garzonok, albérletek, irodák költöztetését, bútorszállítását, lomtalanítását.
A kevesebb pénzel rendelkező ügyfeleinknek biztosítani tudunk fapados költöztetést, tehertaxi szolgáltatást, ami árban sokkal kedvezőbb önnek.
Tehertaxi akkor is jól jöhet, ha csak 1-2 darab bútort kell szállítani bútorboltból, vagy műszaki áruházból hűtőt, mosógépet kell szállítani.
Alkalmas még raklapos áru szállítására, csempe, építőanyag, zsákos habarcsok és ragasztók szállítására, zsákos sít szállításra.
Belföldön való költöztetésnél mindig megrendelőre szabott árajánlatot adunk, összes költséget tartalmaz, ami a költöztetéssel, szállítással összefügg.
Rejtett árak nincsenek, fizetés mindig a megállapodás szerint.
Antik bútor, pianínó és zongoraszállításnál a csomagoló anyagot és a csomagolást mink biztosítjuk, hogy megelőzzük a sérüléseket.
A nehéz tárgyak szállításához erős fizikumú rakodókat biztosítunk, akik körültekintően dolgoznak.
Hozzáadta:: budapestikoltozteto | Kapcsolattartó: Hajdú Tibor E W | Telefon: 0620-560-1403 | Címkék (kulcsszavak): Lomtalanítás Budapesten, költöztetés budapesten, tehertaxi, bútorszállítás
Megtekintések száma: 573 | Érvényessége: 2021-10-16 | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
avatar